måndag 2 maj 2011
Aubergine och mozarella gratäng med en knaprig couscous topping
Denna bilden gör absolut inte rätten rättvisa! Har haft receptet ett tag men tänkt att detta inte kan smaka så mycket. Det gör det! Jättegott! Väldigt enkelt också, sådant gillar jag. Detta måste ni bara prova! Receptet är taget från någon engelsk hemsida.
1 aubergine
2 zucchini
300 g mozarella
3 dl passerade tomater, gärna smaksatt (finns det inte går det bra att krydda upp själv med någon käck örtkrydda och lite salt och peppar)
110 g couscous
olja
Rosta grönsakerna i ugnen i 200 grader med lite olja och salt tills de blivit mjuka. Gör i ordning couscousen efter pakets instruktioner. Varva grönsaker, mozzarella och passerade tomater. Avluta med couscouse och grädda i ugn i ca 15-20 minuter.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar