Matbloggstoppen

lördag 23 februari 2013

Tacopaj i långpanna


Tacopaj i långpanna var oerhört smidigt att göra. Jättebra om det är många på besök. Inte världens bästa bild här heller - det enda jag gör nuförtiden är att be om ursäkt över bilderna på bloggen! Receptet är taget från www.matklubben.se.

Pajdeg:
375 gram smör
9 msk vatten
9 dl mjöl

Fyllning:
ca 600 g sojafärs
2 påsar tacokryddor (+ ca 1½ dl vatten)
6 dl crème fraiche, paprika/chili smak
Tomater
Riven ost

Pajdegen skall vila i kylskåpet i 30 minuter.

Stek köttfärsen i stekpannan, tillsätt tacokrydda + vatten och crème fraichen.

Forma degen i långpannan. Häll fyllningen på degen. Skiva tomater och lägg över hela fyllningen och till sist rätt så mycket ost.

225 grader i 30-40 minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar