Matbloggstoppen

lördag 19 december 2009

Penne med chilli, tomat och champinjoner



Helt otroligt vad lite grädde och parmesan kan sätta pricken över på en enkel maträtt. Detta var supergott! Fast starkt.

Receptet är taget ur "Rose Elliot´s vegetarian meals in minutes".

250 g champinjoner, skivade
1 grön chilli, hackad (receptet sade två, det blev väl starkt)
olja
2 lökar, hackade
2 vitlökar, krossade
2 burkar krossade tomater
450 g penne
8 msk grädde
salt, peppar
parmesan

1. Koka pastan.
2. Stek champinjoner, chilli, vitlök och lök i ca tio minuter. De ska vara mjuka men inte fått färg.
3. Rör ned tomaterna och låt koka med i 10-15 minuter.
4. Rör ned grädden och krydda med salt och peppar.
5. Servera med parmesan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar