Matbloggstoppen

onsdag 12 maj 2010

Bloggens framtid

Om två dagar är det ett år sedan jag startade bloggen. Nu undrar jag hur jag ska fortsätta. Jag funderar faktiskt på att sluta blogga. Det tar rätt så mycket tid och jag kan känna mig småstressad och få dåligt samvete om jag inte uppdaterar tillräckligt ofta. Den stora fördelen för min egen del är att jag sporrar mig själv till att prova många fler recept än vad jag hade gjort annars. Vad jag spontant känner är att jag tycker att det är roligare att blogga om bakningen, men anledningen till att jag startade bloggen var ju att jag kände att det saknades en bra blogg om veggomat. Så ska jag fortsätta att bara bakblogga? Då går jag ju emot mitt syfte. Har jag å andra sidan tillräckligt många läsare som är intresserade av veggomat?

8 kommentarer:

 1. Här är en som är intresserad!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag tycker att du ska blogga nar du kanner for det - nar du atit ngt som ar riktigt gott. Sa att bloggen blir en gourmetblogg med sakra recept!

  Kiss & Shandy Emma

  SvaraRadera
 3. Sluta blogga helt tycker jag inte är något alternativ. Du skriver jättebra ju! Men sen om du ska foka på bara en sak eller inte måste du ju välja själv. Kram

  SvaraRadera
 4. Din blogg är ju jättebra! Härligt med vegetarisk inspiration samt bakning. Du är ju grym på båda två!! Synd att du känner press från dig själv. Vad sägs om att blogga när du känner för det och när det är recept som du vill göra om och rekommendera vidare. Strunta i recept som du är mindre nöjd med o behåll guldkornen. :) Stor kram / Catherine

  SvaraRadera
 5. Nej nej nej, fortsätt att blogga! Sen vad du väljer att blogga om spelar ju ingen roll. Mat och bakning är ju fortfarande godsaker att prova på och njuta av.

  //P

  SvaraRadera
 6. Jag gillar veg-recepten!
  /Anna K

  SvaraRadera
 7. Jag är en av dem som smygföljer din blogg och testar ett å annat recept..

  Du ska absolut inte känna skuld i att inte uppdatera bloggen så ofta, livet innehåller så mycket mer än datorn..

  Whatever you choose så finns ju det postade kvar.

  kram S

  SvaraRadera
 8. Jag tycker att du ska blogga om det som du känner för, det brukar bli bäst då. Bra blogg = många läsare :)
  Du undrar om det finns intresse för veggomat och här har du en som är intresserad av det, det var så jag hittade hit om jag minns rätt.
  Men som sagt, blogga om det du vill. Det lönar sig i slutändan :)

  SvaraRadera