Matbloggstoppen

måndag 24 augusti 2009

Kidneybönsbiffar



Kidneybönor är väldigt tacksamma att göra biffar av eftersom de är lagom mosiga och håller ihop bra. Här har jag bara rört ihop en burk kidneybönor med ett par matskedar potatismjöl och 100 g hackade hasselnötter (nästa gång gör jag nog cashewnötter, och jordnötter hade nog varit väldigt gott också) samt en halv hackad lök. Sedan kryddade jag med lite salt, peppar och chilipulver. Enkelt!

2 kommentarer:

  1. Här har vi dem! Detta ska jag prova idag!

    Jag har oxå en blogg, dock är det ingen ordning där!

    http://ullda.blogg.se/

    SvaraRadera
  2. Kul att du kommit hit! Gjorde ett nytt recept på kidneybiffar idag, det var mycket bra! Här har jag glömt att jag också använde en halv lök, det får jag lägga till...

    SvaraRadera