Matbloggstoppen

måndag 25 mars 2013

Parmesanpaj


God parmesanpaj som jag också är osäker på var jag har tagit receptet ifrån. I receptet stod det smördeg, men jag gjorde egen pajdeg. Väldigt smakrikt!
 
1 st förpackning färdig smördeg 
 3 stora ägg
2 dl creme fraiche
2 dl vispgrädde
200 g färskriven parmesan
1/2 tsk salt
 
Till garnering:
ruccola
blandade oliver
 
Klä en pajform med smördegen och förgrädda ca 10 min, 200 C. Blanda resterande ingredienser till fyllningen och häll i pajskalet. Grädda ca 30 min, 175 C.  Låt svalna något och toppa med ruccola och goda oliver.

2 kommentarer:

  1. Parmesan är så gott i pajer, mums!

    SvaraRadera
  2. Tror faktiskt inte att jag har använt det i paj förut. Det var smaskigt!

    SvaraRadera