tisdag 20 april 2010
Thailändsk quorngryta
Quorn är väldigt tacksamt för det är bara att ta ett kycklingrecept och översätta det till quorn istället. Det är precis vad jag gjorde i detta fall, originalreceptet hade kyckling i sig och jag har tagit det ur tidningen Metro. Riktigt gott blev detta.
Ett paket quornfiléer
1 msk olja
1 msk soja
1 stor morot
1 purjolök
1 gul paprika
1 msk riven ingefära
1/2 lime
1 dl buljong
salt, svartpeppar
1. Skär quornen i ca 1 cm breda strimlor och fräs i olja med soja.
2. Krydda quornen och lägg upp på en tallrik. Skala och skär motor i skivor och purjo i ringar och fräs. Tillsätt ingefära.
3. Dela paprikan i mindre bitar och tillsätt mot slutet. Tillsätt quorn, pressad lime och buljong. Smaka av med salt.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar