Matbloggstoppen

tisdag 12 juli 2011

Bönburgare




Detta recept har jag ingen aning om var jag tagit. Goda biffar var det, och de höll ihop väldigt bra. Jag lät smeten vila i en kvart också.

Skala och hacka en rödlök och två vitlöksklyftor. Fräs i 1 msk olja, krydda med 1/2 tsk mald ingefära, 1 tsk koriander och 2 tsk chilipulver. Låt svalna något. Mixa två burkar kidneybönor utan spad med lökfräset, 1 dl ströbröd, 1 msk färsk basilika, 2 msk japansk soja, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar till en färs. Forma till biffar. Stek dem i 2-3 minuter på varje sida i 2 msk olja.

2 kommentarer:

  1. Gjorde dessa precis, och de var jättegoda! Tack för receptet! :)

    SvaraRadera