Matbloggstoppen

måndag 19 oktober 2009

Bruschetta med cottage cheese, avokado och tomat



Förra helgen var vi på middag hos några kompisar. Vi hade delat upp det så att man tog en rätt var. Mycket smidigt. Till förrätt fick vi denna goda bruschettan. Receptet är taget från www.arla.se. Är dock säker på att någon form av smaksatt keso användes.

2 små panini el pain riche
2 msk smör
1-2 vitlöksklyftor

Röra:
250 g cottage cheese
1 avocado
1 tomat
1/2 rödlök
salt och peppar

Sätt ugnen på 250 grader. Dela bröden. Blanda smör och pressad vitlök och bred det på bröden. Rosta i ugn 3-5 min. Dela och gröp ur avocadon. Skär den i bitar. Tärna tomaten och hacka rödlöken. Blanda cottage cheese och övriga ingredienser. Krydda och fördela röran på de varma bröden. Servera med sallad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar