Matbloggstoppen

torsdag 27 oktober 2011

Tomat- och pestopaj



Som ni märker i min blogg så går inte mitt liv ut på att hitta på massor av recept utan istället ska jag testa så många recept som möjligt. Här kommer undantaget som bekräfta regeln då jag hittade på en egen paj! Nu är ni nog lurade att tro att jag dessutom tänker blogga om det perfekta pajskalet men ni får tyvärr vänta till nästa paj igen. Denna fick jag lite snabbt göra då min pappa skulle komma över på lunch.

Nästa gång tänker jag riva över lite parmesan också. Tänkte att det räckte med den osten som var i peston, men det gjorde det inte. Pajen blev alldeles för blek.

4 tomater
1/2 burk pesto
1 burk kesella
2 ägg
salt, peppar

Kärna ut tomaterna och skär dessa. Lägg i pajskalet. Rör ihop pesto, kesella och ägg. Krydda med salt och peppar. Grädda i ca 30 minuter i 175 grader.

2 kommentarer:

  1. Låter gott, jag gillar att använda pesto i pajer!

    SvaraRadera
  2. Paj är nästan alltid gott!

    SvaraRadera